Halloween II 2009 (Türkçe Altyazılı)




Ekleyen : OceanGirL
Gösterim Tarihi : 25 Aralık 2009
Yönetmen : Rob Zombie
Senaryo : Rob Zombie
Görüntü Yönetmeni : Brandon Trost
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2009, ABD , 101 dk.
Oyuncular Sheri Moon Zombie (Deborah Myers) , Chase Wright Vanek (Genç Michael) , Danielle Harris (Annie Brackett) , Tyler Mane (Michael Myers) , Malcolm McDowell (Dr. Samuel Loomis) , Scout Taylor-Compton (Laurie Strode) , Brad Dourif (Sheriff Lee Brackett)
Konusu:Michael Myers, yıllar sonra akıl hastanesinden kaçıp küçük kız kardeşi Laurie’yi bulmak için eve dönüp başarısızlığa uğramasının ardından amacına ulaşmak için bir kez daha katliamlarına devam ediyor.
Abisinin saldırısının ardından Şerif Brackett tarafından bulunan Laurie, vakit kaybetmeden hastaneye götürülür. Aynı şekilde Michael’ın elinden kurtulmayı başaran Annie Brackett ve Dr. Loomis de aynı hastaneye götürülmektedir.
Bu sırada başka bir ambulansta olan Michael kendine gelir ve kaçar. Hastanedeki Laurie ve diğerlerini bir sürpriz beklemektedir. Michael, hastanededir ve kardeşine ulaşana kadar önüne gelen herkesi öldürmekten çekinmeyecektir.
Rob Zombie, 2007 yılında yeniden çevirdiği Halloween’ın devam filmiyle karşımızda. Filmin senaryosunu da yazan yönetmenin bu kez Laurie ile Michael arasındaki ilişkinin derinine indiği ve aynı psikolojik sorunların Laurie’de de olması ihtimali üzerine odaklandığı söyleniyor.











Etiketler
bedava film izle Halloween II, film izle, film izle Halloween II, gerilim filmi izle Halloween II, Halloween II filmini izle, indirmeden izle Halloween II, izle Halloween II, online izle Halloween II, türkçe altyazılı izle Halloween II

0 yorum:

Yorum Gönder